Mika Nummenpalo - 327

Mika Nummenpalo - 327

Mika Nummenpalo, ja olen 53-vuotias ensimmäisen kauden Liike Nyt Salo kaupunginvaltuutettu, ja valtuustoryhmänpuheenjohtaja, ja nyt myös aluevaaliehdokas Varsinais-Suomesta ja ehdolla numerolla 327.
Tavoite siintää vielä tulevissa, eduskunta vaaleissa, mikäli voimat riittävät.

Aluevaaleissa minä en lupaa mitään, mutta katson päätöksissä koko alueen etua veronmaksajien kannalta, kun homma ei toimi, kannattaa kokeilla jotain uutta.

Yksittäisen valtuutetun valta on aina rajallista, aluevaltuustossa päätetään strategia tason asioista, suunnitelmista ja seurataan raporttien kautta toimintaa, ihme on jos esityslistoille tulee läheskään aina kovin konkreettisia käytännön asioita.
Erikseen on sitten tulevat lautakunnat, joiden perustamisesta päättää aluevaltuusto.

Aluevaltuutettu pääseekin irtaantumaan - tai joutuu - kuntatasolta aluetasolle, ja siinä ei paljon vaalilupaukset paina.
Mielenkiintoista onkin nämä valtuutettu, kansanedustaja, maakuntavaltuuston jne jne henkilöt, millä heidän aikansa riittää kaikkeen.
Pakko ihmetellä varsinkin ministereitä, onko heillä jotain sellaista tietoa, muunmuassa aluevaltuustojen kokouspäivistä, kun kuitenkin ministereillä on käsitykseni mukaan Suomi johdettavanaan, eikä maanantai ole vapaapäivä.
Valtiovarainministerinä toimiva Saarikko, on aluevaaleissa ehdolla, ja varmasti menee läpi, mutta samaan aikaan istuu jakamassa rahaa omalta sektorilta, ristiriitaista eikö totta?


#aluevaalit2022 #liikenyt #liikenytvs #liikenytvarsinaisuomi #varsinaissuomi #liikenytsalo #mikanummenpalo #327 #ehdokasnumero327irjoitukseni sisältö